Harkitsetko kunnostusta?

Vie ideat toteutukseen – ota yhteyttä meihin!
Keskustelemme mielellämme eri mahdollisuuksista ja teemme sinulle tarjouksen.

Rakennus- ja kaivuupalvelut

Palvelumme ovat kaikkien saatavilla ja soveltuvat esimerkiksi peruskorjauksiin, uudiskohteisiin, saneerauksiin ja maanrakennustöihin. Teemme työt toiveidesi mukaisesti, mutta samalla voimme toimialan osaamisella antaa neuvoja, jotka säästävät aikaa, rahaa ja tulevia huoliryppyjä.

Rakennustyöt

Julkisivun uusiminen, näyttävämpi keittiö tai täydellinen peruskorjaus – ota yhteyttä meihin niin suurissa kuin pienemmissä projekteissa!

Toteutamme kaiken kokoisia rakennustöitä. Meillä on kokemusta muun muassa kantavien puurakenteiden uusimisesta.

Kaivuutyöt

Maanrakennustöiden aika? Koneemme pystyvät useimpiin kaivuutöihin. Haluatpa ruopata kesämökillä, kuivattaa perustukset tai kaipaat kellariisi lisäkorkeutta, ota yhteys meihin.

Erikoistyöt

Mikään ei ole mahdotonta, käänny puoleemme myös erityistoiveissa. Olemme rakentaneet muun muassa useita laitureita suuremmille veneille. Meillä on myös erityisosaamista märkätilojen saneerauksista.

Referenssikohteet

Meistä

EF Construktion Ab toteuttaa eri laajuisia rakennustöitä ja meillä on erikoisosaamista esimerkiksi vaativista märkätilojen peruskorjauksista. Suurin osa asiakkaistamme on Pietarsaaren ympäristöstä, mutta myös muualta Pohjanmaalta. Tyytyväiset asiakkaat tuovat mukanaan uusia, ja siksi pyrimme aina hyvään yhteistyöhön ja vielä parempiin toteutuksiin.

Yhteys

EF Construktion Ab

+358 50 523 2881
info@efcon.fi

Björn Eriksson
+358 50 523 2881
bjorn@efcon.fi

Bert Lille
info@efcon.fi

Ulf Eriksson
+358 50 086 2141
ulf@efcon.fi

Bert Lille
info@efcon.fi

Lähetä meille viesti

    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.